Asociatii de proprietari

Domnule Administrator / Președinte

Casa este una din cele mai mari și mai importante investiții pe care le faceți. De aceea, aceasta trebuie sa fie tot timpul curată și bine întreținută atât pentru dumneavoastră cât și pentru familie.

Imaginea blocului în care locuim este importantă pentru felul în care locuim. Prețul unui apartament dintr-un bloc este mai generos cu cât acesta e mai curat și mai bine îngrijit.

Societatea noastră oferă o gamă largă de servicii la cele mai mici prețuri de pe piață.

Pe lângă serviciile de curățenie de calitate ireproșabilă vă oferim un pachet complet și competitiv, adaptându-ne totodată cerințelor clientului.

Oferta noastră de servicii de curățenie este orientată atât către asociațiile de locatari însă nu neglijăm nici clienții casnici (persoane fizice).

Aria de acoperire a serviciilor noastre se află in Municipiul Bucuresti si nu numai !

De ce să ne alegeți pe noi?

 • Profesionalism – Firma noastră dispune de echipe de curățenie și echipamente specializate,reușind astfel să acoperim toate cererile și să îndeplinim cu succes toate doleanțele dumneavoastră.
 • Eficiență – datorită experienței dobândite de-a lungul timpului folosim cele mai eficienteproduse și procese de curățenie, minimizând astfel costurile materialelor consumabile și, implicit,
  ale dumneavoastră
 • Siguranța serviciilor este garantată de personalul angajat numai după prezentarea cazierului și a analizelor medicale, iar fiecare echipă de curățenie este permanent supravegheată de personalul
  din conducerea firmei.
 • Amabilitate – personalul este gata oricând să sară în ajutorul dumneavoastră.
 • Personal autorizat, eficient, gata să vă satisfacă cele mai ridicate exigențe.
 • Seriozitate – alături de noi puteți evita ”neplăcerile” cu personalul actual, nemaifiind nevoie să angajați o persoană pentru această activitate, plata CAS, depunere declarații, plată concedii etc.
 • Prețuri accesibile pentru o curățenie impecabilă.
 • Economisiți timp, bani și energie

Pachet Maricica

 1. De luni pana vineri maturat scari si lift
 2. O data pe saptamana spalat scarile si zilnic curatat balustrade (mana curenta)
 3. O data pe saptamana spalarea geamurilor de la intrarea in bloc (si se vor face interventii de fiecare data cand e necesar )
 4. O data la doua luni spalarea geamurilor pe etaje
 5. De luni pana vineri golirea si curatarea ghenelor (asistenta in zilele de ridicare a gunoiului de catre operatorul autorizat, urban sal prest etc..)
 6. O data pe saptamana pubelele de gunoi vor fi date afara si spalate in perioada primavara / vara – 1 Aprilie – 31 Septembrie (incepand cu 1 Octombrie pubelele vor fi spalate cand si daca conditiile meteo ne permit )
 7. De luni pana vineri parterul si liftul spalate
 8. În jurul blocului o data pe săptămână curățat, măturat și curățat pe aleile din fața și spatele blocului
 9. De doua ori pe saptamana din interiorul spatiului verde vor fi ridicate obiectele mari (sticle, cartoane, foli plastic, etc.) dar nu vor fi ridicate deseuri rezultate din activitati de zugraveli / constructii / calorifere, electrocasnice – televizoare, masin ide spalat etc.
 10. Deszăpezirea căilor principale de acces în și dinspre bloc (aleea de intrare in bloc – servitute)
 11. Copertinele curățate o data pe luna (daca exista), dar nu vor fi ridicate deseuri rezultate din activitati de zugraveli / constructii / calorifere, electrocasnice – televizoare, masin ide spalat etc.
 12. Avizierele si cutiile postale vor fi sterse (curatate) odata pe saptamana.

OPTIONAL cu costuri suplimentare:

 1. Cutratenie generala GRATUITA inaintea sarbatoriilor de Paste si de Craciun.
 2. O data la 2 luni maturarea subsolului si ridicarea din interiorul lui a obiectelor mari (sticle, cartoane, foli plastic, etc.) dar nu vor fi ridicate deseuri rezultate din activitati de zugraveli / constructii / calorifere, electrocasnice – televizoare, masin ide spalat etc.
 3. Curatenie si intretinere ghene (garaje) – cere oferta

 

NOTA: Locatarii asociatiei de proprietari aflati in contract cu societatea noastra, ce vor solicita si servicii de curatenie casnica vor avea un discount pentru aceste servicii de 10%

 

Bloc 4 etaje aproximativ 60 de apartamente : de la 450 lei/scara

Bloc 10 etaje peste 60 de apartamente: de la 600 lei/scara

Materiale de curatenie incluse.

VREI UN PRET MAI BUN? NEGOCIAZA CU MARICICA!


Pachet Costel

 1. De luni pana sambata maturat scari si lift
 2. De doua pe saptamana spalat scarile si zilnic curatat balustrade (mana curenta)
 3. De doua ori pe saptamana spalarea geamurilor de la intrarea in bloc (si se vor face interventii de fiecare data cand e necesar ) (Marti si Sambata)
 4. O data pe luna spalarea geamurilor pe etaje
 5. De luni pana sambata golirea si curatarea ghenelor (asistenta in zilele de ridicare a gunoiului de catre operatorul autorizat, Urban Sal Prest etc..)
 6. De trei ori pe saptamana pubelele de gunoi vor fi date afara si spalate in perioada primavara / vara – 1 Aprilie – 31 Septembrie (incepand cu 1 Octombrie pubelele vor fi spalate cand si daca conditiile meteo ne permit )
 7. De luni pana sambata parterul si liftul spalate
 8. În jurul blocului de doua ori pe săptămână curățat, măturat și curățat pe aleile din fața și spatele blocului (Luni si Joi)
 9. De trei ori pe saptamana din interiorul spatiului verde vor fi ridicate obiectele mari (sticle, cartoane, foli plastic, etc.) dar nu vor fi ridicate deseuri rezultate din activitati de zugraveli / constructii / calorifere, electrocasnice – televizoare, masin ide spalat etc.
 10. Deszăpezirea căilor principale de acces în și dinspre bloc (aleea de intrare in bloc – servitute)
 11. Copertinele curățate o data pe luna (daca exista), dar nu vor fi ridicate deseuri rezultate din activitati de zugraveli / constructii / calorifere, electrocasnice – televizoare, masin ide spalat etc.
 12. Avizierele si cutiile postale vor fi sterse (curatate) zilnic.
 13. Cutratenie generala GRATUITA inaintea sarbatoriilor de Paste si de Craciun.
 14. O data la 2 luni maturarea subsolului si ridicarea din interiorul lui a obiectelor mari (sticle, cartoane, foli plastic, etc.) dar nu vor fi ridicate deseuri rezultate din activitati de zugraveli / constructii / calorifere, electrocasnice – televizoare, masin ide spalat etc.
 15. Curatenie si intretinere ghene (garaje) – cere oferta

 

NOTA:  Locatarii asociatiei de proprietari aflati in contract cu societatea noastra, ce vor solicita si servicii de curatenie casnica vor avea un discount pentru aceste servicii de 30%

 

Bloc 4 etaje aproximativ 60 de apartamente : de la 600 lei/scara

Bloc 10 etaje peste 60 de apartamente: de la 750 lei/scara

Materiale de curatenie incluse.

VREI UN PRET MAI BUN? NEGOCIAZA CU COSTEL!

Call Now ButtonSUNA ACUM!